ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η ασφάλεια είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Τηρούμε αυστηρά όλες τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες για να εξασφαλίσουμε ασφαλή και υπεύθυνη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ
Διαθέτοντας ένα στόλο που αποτελείται από σύγχρονους γερανούς, μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.
 
     
 
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
είναι η άρτια  εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, παρέχοντάς του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεση εξυπηρέτηση και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
 
 
 
     24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ: Λάρισα, Τρίκαλα, Φάρσαλα, Ελασσόνα, Αγιά, Πλαταμώνα και σε όλη την Θεσσαλία.  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Γερανοί Λάρισα - Ανυψώσεις - Μεταφορές - Τοποθετήσεις Λάρισα Θεσσαλία


Η επιχείρησή μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται από το 1960 στις ανυψώσεις με γερανούς, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσιών.

Έχοντας περάσει πλέον στην 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται και να αναπτύσσεται επιδιόκοντας πάντα την άριστη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
   
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από γερανούς, η επιχείρησή μας η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Οι έμπειροι χειριστές των γερανών μας είναι εκπαιδευμένοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

Διαθέτουμε προς ενοικίαση σύγχρονα καλαθοφόρα για την εύκολη, άμεση και ασφαλή ολοκλήρωση εργασιών σε ψηλά και δυσπρόσιτα σημεία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες από το στόλο γερανών μας καθώς και από δουλειές που έχουμε φέρει σε πέρας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας και επωφεληθείτε από την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ